Hospoda U svatého Huberta
Roubená stavba byla postavena roku 1994 podle půdorysu mapy Stabilního katastru z roku 1839. V polovině 19. století dům vlastnil Antonín Woral. V 19. století zde žily zejména rodiny hrnčířů, ke kterým patřil i vzorkař Antonín Pilný. V polovině 19. století proběhla přestavba domu a zachovala se pouze jeho menší část, která se stala součástí Hospody u Svatého Huberta.
V roce 2025 v restauraci působí šéfkuchař Pavel, který prošel několika stážemi v zahraničních restauracích po celé Evropě a zdokonalil tím tak své kuchařské dovednosti. S jeho umem jste se mohli setkat v několika restauracích v Pardubicích. Jeho lásku k Železným horám ovlivnilo dětství, které často trávil na Zubří u Trhové Kamenice s babičkou, která byla výborná kuchařka. Možná právě proto, když se naskytla příležitost, se rozhodl být šéfkuchařem, obsluhou, uklízečkou a provozovatelem právě v této hospodě. Nejraději má maďarskou a kvalitní českou poctivou kuchyni, pro kterou je zásadní právě využití čerstvých a kvalitních ingrediencí.
