Řeznictví, uzenářství Hudera a syn
Vojtěch Hudera se vyučil řeznicko-uzenářskému řemeslu ve Vlašimi v letech 1907-1909. Později si otevřel kantýnu na stavbě na Ořechovce a po skončení stavby si založil řeznický obchod ve Střešovicích čp. 42 u pana Tausiga. Později si ve Střešovicích zakoupil tento dům a i zde začal provozovat řeznicko-uzenářské řemeslo. Vojtěch Hudera byl rovněž velmi činný ve veřejném životě. Byl předsedou správní rady Břevnovské záložny, předsedou Živnostenské strany a člen Městské rady obce Pražské. Dále se stal předsedou ústředních jatek v Holešovicích a předsedou pražské Jednoty řezníků a uzenářů.
V roce 1941 byl zatčen nacisty a tři roky strávil v koncentračním táboře v Gribu. V roce 1946 složil Mistrovské zkoušky. Po válce byl jmenován předsedou Jednoty řezníků a uzenářů pro Čechy a Moravu a předsedou Svazu řeznicko-uzenářských družstev pro Čechy a Moravu. Dále se stal předsedou zkušební komise mistrovské školy řeznicko-uzenářské a místopředsedou Ústředního svazu čs. řemesla v Praze.
Po únoru 1948 byl z této funkce odvolán a v listopadu 1948 mu byly znárodněny jeho živnosti a práce v oboru byla znemožněna. Mezitím jeho syn Jaroslav nastoupil do funkce vedoucího obchodu Masna v Praze Břevnově na Bělohorské 74 a potřeboval schopného bourače masa, a tak tam jeho otec v 78 letech nastoupil. V závěru svého života se tedy opět věnoval řemeslu, kterému zasvětil celý svůj život. Později se Jaroslav stal vedoucím výrobny uzenin firmy Pramen Maso Praha ve Střešovicích ve ,,svém" domě, který ale nechávalo OPBH chátrat a výrobna byla v roce 1978 zrušena. Jaroslav poté pokračoval jako vedoucí výroben firmy Pramen Maso Praha na Tylově náměstí a ve Vysočanech až do roku 1990. Mezitím již v oboru začal pracovat i syn Tomáš, který měl vystudovanou Střední průmyslovou školu technologie masa a v roce 1986 nastoupil do řeznictví s výrobnou na Václavském náměstí. A tak v roce 1990 bylo jasné rozhodnutí obnovit tradici rodinné firmy.
Jelikož celá ulice ve Střešovicích byla určené k demolici, byl objekt po roce 1989 ve velmi špatném stavu. Celá rodina se hned po navrácení pustila s vervou do rekonstrukce objektu. V dubnu 1991 se podařilo rozjet vlastní výrobu a prodejnu masa a uzenin. V roce 2014 byla započata tradice Zabijačkových hodů ve Střešovicích. Ke konci roku 2023 má už 18 výrobků ocenění Česká chuťovka a dva výrobky ocenění Novinářská chuťovka.